MCO MediaTech Festival 2023 

DANMARKS STØRSTE MEDIATECH FESTIVAL MED FOKUS PÅ DE NYESTE TENDENSER INDEN FOR MEDIER, TECH, KOMMUNIKATION OG PRODUKTION 

Media City Odense står bag MCO MediaTech i Odense, der samler hele medie- og medietech-branchen til en 2-dages konference med inspiration, ny viden, debat og netværk. Festivalen er relevant for alle med interesse for medier, kommunikation, marketing, produktion og tech.

MCO MediaTech Festival 2023 fokuserer på et overordnet tema, Everything is connected, der illustrer, at du som medie, bureau, tech etc. skal have styr på det hele for at lykkes. Dette sammensætter vi til et stærkt program som du ikke vil gå glip af, hvad end du arbejder med marketing, kommunikation, medier, tech eller produktion. 

Sæt et stort kryds i kalenderen den 31 maj – 1. juni 2023. Billetsalget er startet.

 

Deltag i fællesskabet
Festivalen er et must for dig, der gerne vil inspirereres og holdes opdateret om de seneste trends i medie- og techbranchen fra ind- og udland.

Festivalen samler førende eksperter samt medietech-branchens største virksomheder. Blandt deltagerne vil du møde content creators, journalister, fotografer, virksomhedsledere, producenter, beslutningstagere, forskere, startups og business angels, der alle arbejder med eller interesserer sig for cutting edge medieteknologi. 

:: MCO MediaTech Festival 2022 ::

PROGRAM & OPLÆGSHOLDERE 2022

Vi gør vores ypperste for at strikke et stærkt program sammen og få de mest anerkendte og inspirerende oplægsholdere til at komme og dele ud af deres viden. Se programmet og oplægsholdere fra 2022 nedenfor. 

Bemærk, at programmet og oplægsholdere for MCO MediaTech Festival 2023 vil blive offentligtjort løbende. 

ALT DET PRAKTISKE

Vi har samlet al praktisk information om transport, parkering, hoteller og meget mere lige her.

Hvis der er noget, vi har glemt, så skriv gerne til os på info@mediacityodense.dk

Workshop

Til MCO MediaTech Festival er der mulighed for at købe billetter til særlige, eksklusive workshop med speakers fra øverste hylde. I 2022 blev der afholdt workshop med henholdsvis Yusuf Omar, Founder of Seen, og Lars Silberbauer, Global Head of Brand Marketing and Digital at the Olympics (IOC). Hold øje med MCO MediaTech Festival 2023 for nye særlige, ekskulsive workshops.

:: Workshops 2022 ::

MCO MediaTech Festival er en fantastisk mulighed for at netværke og kigge ind i fremtiden for medietech. Vi vil have internationale talere såvel som lokale thought leaders inden for kunstig intelligens, automatisering, demokratisering, content creation og meget mere. Og vi vil bestemt ikke vige tilbage fra aktuelle hotte emner såsom tech-giganter eller databeskyttelsesudfordringer.

Anne Dyrehauge

Direktør, Media City Odense

MCO MediaTech Festival sponsorer

Bliv en aktiv spiller ved MCO MediaTech Festival i 2023 med en skræddersyet sponsoraftale. Festivalen giver din virksomhed en unik mulighed for at opnå maksimal eksponering for dit brand målrettet et kvalificeret publikum.

Som sponsor ved MCO MediaTech Festival får din virksomhed blandt andet:

  • Synlighed i det odenseanske erhvervsliv og det nationale såvel som det internationale medielandskab
  • Nye leads og potentielle kunder samt netværk og relationsdannelse i mediebranchen

Derudover støtter I op om:

  • Skabelsen af en ny festival, der hylder innovation inden for tech og medier 
  • Klyngesamarbejdet i Media City Odense, som udvikler branchen, hylder samarbejde på tværs og brander byen

Kontakt vores eksterne sponsoransvarlig Marianne Zander Lindegaard, tlf nr.: +45 28 96 41 96, mail: mz@innovazion.dk

Vi er stolte af, at vores festival støttes af vores stiftere