Festivalen starter om:

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Glæd dig til Danmarks største MediaTech Festival med fokus på de nyeste tendenser inden for medier, tech, kommunikation og produktion.

Media City Odense inviterer til MediaTech Festival den 1.-3. juni 2022 i DOK5000 i Odense. Her samler vi hele medie- og medietech-branchen til en 2,5 dags konference med inspiration, ny viden, debat og netværk.

Festivalen er relevant for alle med interesse for medier, kommunikation, marketing, produktion og tech. 

I 2022 sætter vi især fokus på:

AI & automatisering, demokratisering og content on demand.

Deltag i fællesskabet
Festivalen er et must for dig, der gerne vil inspirereres og holdes opdateret om de seneste trends i medie- og techbranchen fra ind- og udland.

Festivalen samler førende eksperter samt medietech-branchens største virksomheder. Blandt deltagerne vil du møde content creators, journalister, fotografer, virksomhedsledere, producenter, beslutningstagere, forskere, startups og business angels, der alle arbejder med eller interesserer sig for cutting edge medieteknologi. 

NYHEDER

NY KEYNOTE SPEAKER

LARS SILBERBAUER

Global Head of Marketing, Brand & Digital, International Olympic Committee

Ny Keynote speaker

Mark Little

CEO, Kinzen

VÆRT OG MODERATOR VED MCO MEDIATECH FESTIVAL

TROELS MYLENBERG

Political Editor, TV 2 Danmark A/S

NY KEYNOTE SPEAKER

Yusuf Omar

Co-Founder of Hashtag Our Stories

PROGRAM & OPLÆGSHOLDERE

Vi har gjort vores ypperste for at strikke et stærkt program sammen og få de mest anerkendte og inspirerende oplægsholdere til at komme og dele ud af deres viden. Dyk ned i programmet her og planlæg din festival.

Bemærk, at programmet og oplægsholdere opdateres løbende.

ALT DET PRAKTISKE

Vi har samlet al praktisk information om transport, parkering, hoteller og meget mere – f.eks. foreholdsregler i forbindelse med corona – lige her.

Hvis der er noget, vi har glemt, så skriv gerne til os på info@mediacityodense.dk

Workshop

På festivalens sidste dag, fredag den 3. juni, har du mulighed for at købe billetter til særlige, eksklusive workshops med to af vores speakers fra øverste hylde. Det bliver intimt i teatersalen i DOK5000 med kun 20 billetter pr. workshop. Skal du med? Billetsalget er startet – du sikre dig din billet ved at skrive til info@mediacityodense.dk

Workshop 1
rebrand your brand

En workshop med Lars Silberbauer, der er Global Head of Marketing, Brand & Digital hos Den Internationale Olympiske Komité (IOC), der vil gå i dybden med digital og brandmæssig udvikling – en rejse i, hvordan virksomheder og brands re-skaber sig selv i en digital virkelighed.

Denne workshop starter klokken 12.30 og varer ca. 2 timer.

Skriv til info@mediacityodense.dk og køb din billet før din kollega. Det koster 4.495 kr. ex. moms pr. billet

Workshop 2

Ready to find your MOJO? That’s Mobile Journalism!

Vær med i fællesskabet med over 20.000 mennesker, som Hashtag Our Stories (HOS) og Yusuf Omar har trænet i 140 lande. Du vil lære, hvordan du fortæller innovative historier for det unge publikum kun ved at bruge din telefon.

Workshoppen tager således udgangspunkt i alt lige fra filmning og redigering til at tjene penge på indhold på sociale medier. Der vil blive fokuseret på fortælleværktøjer, ikke regler!

Workshoppen starter klokken 09.30 og varer ca. 2,5 time. Prisen er 4.995 kr. ex. moms pr. billet. Skriv til info@mediacityodense.dk for mere information.

MCO MediaTech Festival er en fantastisk mulighed for at netværke og kigge ind i fremtiden for medietech. Vi vil have internationale talere såvel som lokale thought leaders inden for kunstig intelligens, automatisering, demokratisering, content creation og meget mere. Og vi vil bestemt ikke vige tilbage fra aktuelle hotte emner såsom tech-giganter eller databeskyttelsesudfordringer.

Anne Dyrehauge

Direktør, Media City Odense

MCO MediaTech Festival sponsorer

Bliv en aktiv spiller ved MCO MediaTech Festival i 2022 med en skræddersyet sponsoraftale. Festivalen giver din virksomhed en unik mulighed for at opnå maksimal eksponering for dit brand målrettet et kvalificeret publikum.

Som sponsor ved MCO MediaTech Festival får din virksomhed blandt andet:

  • Synlighed i det odenseanske erhvervsliv og det nationale såvel som det internationale medielandskab
  • Nye leads og potentielle kunder samt netværk og relationsdannelse i mediebranchen

Derudover støtter I op om:

  • Skabelsen af en ny festival, der hylder innovation inden for tech og medier 
  • Klyngesamarbejdet i Media City Odense, som udvikler branchen, hylder samarbejde på tværs og brander byen

Kontakt direktør for MCO, Anne Dyrehauge – +45 30 100 385 – anne@mediacityodense.dk

Vi er stolte af, at vores festival støttes af vores stiftere