Er du vores næste talent-fellow?

Odense,  24. april 2023

Skal du i gang med et specialeprojekt om medier og teknologi til efteråret?

Så har du nu mulighed for at blive en af de næste Talent-Fellows i Den Fynske Bladfonds program!

Den Fynske Bladfond søger sammen med Media City Odense to nye Talent-Fellows. Som Talent-Fellow får du et legat på 50.000 kr. og muligheden for at arbejde tæt sammen med mediebranchen i forbindelse med dit specialeprojekt.

Uanset om du studerer ingeniørfag, datalogi, journalistik, design, sociologi, antropologi, medievidenskab – eller noget helt andet – kan du komme i betragtning til Talent-Fellowshippet. Det vigtigste er, at dit specialeprojekt fokuserer på en problemstilling, der kan skabe ny viden og nye metoder for landets medievirksomheder.

Dit projekt kan for eksempel handle om:

  • Brug af dataværktøjer til research inden for journalistik
  • Nye måder at distribuere journalistik og medieindhold på
  • Design af brugerinvolverende medieplatforme
  • Nye former for adfærd blandt mediebrugere
  • Forretningsmodeller inden for medier og kommunikation
  • Nye måder at formidle journalistik og indhold på

Eller noget helt syvende. Det afgørende er, at dit projekt er skarpt og innovativt, og at det er relevant for landets medier.

Hvorfor blive Talent-Fellow?

Talent-Fellow får du ikke kun et legat på 50.000 kr., men du får også muligheden for at dykke ned i det innovative iværksættermiljø omkring Media City Odense, hvor du kan samarbejde tæt med redaktører, journalister og udviklingsmedarbejdere i et af landets mest innovative og eksperimenterende mediehuse.

Hvad siger tidligere Talent-Fellows?

”Talent Fellowship-programmet har givet mig en enestående chance for at modtage værdifuld sparring fra erfarne folk i mediebranchen. Det har styrket min forståelse af, hvad medievirksomhederne har brug for i dag – og det har kvalificeret mit speciale enormt.Jeg kan kun anbefale andre at ansøge om at blive en del af programmet.” Rasmus Lauge Hansen, specialestuderende i data science, SDU. Talent-Fellow 2023.

Talent-Fellowship har givet os nogle rigtig spændende netværk og kontakter, der har muliggjort et projekt, der kan være med til at udvikle innovative løsninger med reel værdi for mediebranchen. Talent-Fellowshippet er en stor anerkendelse af vores speciale og en bekræftelse af vores ambitioner,” Aidia Kokanonic og Katrine Juel Friis, specialestuderende i journalistik, RUC. Talent-Fellows 2023

VI SKAL HAVE DIN ANSØGNING SENEST DEN 22. MAJ 2023

Ansøgningen skal være på max. to sider og indeholde en beskrivelse af dit specialeprojekt og en begrundelse for, hvorfor du brænder for at udvikle fremtidens medier. Send din ansøgning senest den 22. maj til info@mediacityodense.dk sammen med dit CV og en opdateret karakterudskrift. Både dansk- og engelsktalende kan ansøge. Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

For yderligere information, kontakt Anne Dyrehauge, CEO, Media City Odense. Mail: anne@mediaityodense.dk; mobil: 30 10 03 85