MCO ACADEMY – viden vi skaber i fællesskab

HVAD ER MCO Academy?

MCO Academy er efteruddannelse og opkvalificering, vi skaber sammen til gavn for hinanden. Så kort kan det siges. Et MCO Academy-forløb er altid skabt i samarbejde med en eller flere virksomheder fra branchen, således den direkte kobling mellem teori og praksis sikres. Det vil sige at kurser i MCO Academy ikke er hyldevarer, men derimod altid udviklet i tæt samarbejde med dem, der skal bruge det. Dette gør, at vi får det optimale udbytte samtidig med, at vi sikrer en utrolig konkurrencedygtig pris til medlemmerne af klyngen grundet deres eget engagement.

MCO Academy har målrettede kurser for en bred skare af medarbejdere, og tilbyder både efteruddannelse for de garvede medarbejdere samt til den nye medarbejder, som mangler enkelte færdigheder og kompetencer.

Alle MCO Academys tilbud vil kunne findes her på siden med online tilmelding. Medlemmer af Media City Odense får en særlig MCO-pris på alle forløb.

Media city odense

Kurser indenfor Broadcast & IT

NDI Video standard

KURSUS

01. – 02. OKTOBER 2024

Er du i medie- eller TV-industrien og vil forstå og implementere den banebrydende NDI-standard? Dette 2-dages kursus er din nøgle til at gå fra teori til praksis. Lær at designe, implementere og fejlfinde dit eget produktionsnetværk. Bliv fremtidens medieproducent nu!

Bemærk der er 10 pladser på dette hold.

LÆS MERE HER

TILMELDING

_____

MCO-MEDLEM & STUD.: 7.800 KR. 

IKKE MCO-MEDLEM: 11.300 kr.

Media city odense

Kurser indenfor Journalistik, marketing & kommunikation

ChatGPT MASTERCLASS

AUTOMATISER RUTINEOPGAVER OG SÆT DINE EGNE DATA I SPIL  

:: 6. juni 2024 ::

Oplever du, at ChatGPT ikke har specialiseret viden nok til dit behov? På kurset ser vi på, hvordan du kan oplære ChatGPT med egne data og effektivisere rutineopgaver. Du får personlig sparring og konkrete værktøjer, så du kan gøre ChatGPT til en personlig assistent med højt specialiseret viden.

LÆS MERE HER 

TILMELDING

_____

MCO-MEDLEM & STUD.: 3.995 KR. 

IKKE MCO-MEDLEM: 4.995 kr.

AFLYST: Sådan finder og ansætter du fremtidens talent

KURSUS: AFLYST

:: ANDEN DATO KOMMER SNAREST ::

Er du leder og ansætter du løbende nye medarbejdere? Vil du vide, hvordan du kan tiltrække og ansætte de yngre generationer, der er digitalt indfødte og stiller andre krav? Så er dette kursus skræddersyet til dig.

LÆS MERE HER

TILMELDING
_____

MCO-MEDLEM: 3.250 kr.

IKKE MCO-MEDLEM: 3.750 kr.

Handlingsbaseret medie-strategi, der virker..

WORKSHOP

:: 4. september 2024 ::

Vi kalder det ‘handlingsbaseret strategi’, for vi ved, at det er afgørende for medier at implementere strategier, der reelt skaber resultater og tager udgangspunkt i brugernes adfærd. Workshoppen er primært til dig, som er leder, redaktionschef og redaktør, samt enhver, der søger effektive løsninger på udfordringer i mediebranchen.

LÆS MERE HER

TILMELDING

_____

MCO-MEDLEM & STUD.: 4.995 kr.

IKKE MCO-MEDLEM: 6.995 kr.

Skab indhold der engagerer med data

KURSUS

:: 4. september 2024 ::

Overraskende få journalister i Danmark ved, hvordan man udnytter de mange muligheder til at producere borgernær journalistik. Men nu kan du blive en af dem, der gør. På dette kursus får du ny inspiration, indblik i metoder og nye AI-værktøjer, der giver overblik over store mængder af data, samt lærer, hvordan du omdanner det til engagerende indhold.

LÆS MERE HER 

TILMELDING

_____

PRIS: 9.995 kr. + moms | PU-støtte: 2.600 kr.

Udvidet kursus i ChatGPT: Automation og træning på egne data

KURSUS

:: 26. september 2024 ::

Gennem relevante øvelser vil du fordybe dig i materialet og styrke din forståelse og anvendelse af AI; tips og tricks, nyeste muligheder indenfor netop din branche og arbejdsfelt og ikke mindst mulighed for at bygge din egen personlige assistent, skræddersyet til at hjælpe dig med dine specifikke opgaver.

LÆS MERE HER

TILMELDING

_____

PRIS: 4.995 kr. + moms | PU-støtte: 1.300 kr.

Brugerbehov: Bliv ekspert i metoden der skaber resultater.

WORKSHOP

:: 9. oktober 2024 ::

Brugerbehov går sin sejrsgang i verden og i Danmark, hvor en række medier har skabt markant vækst. Dette kursus er for dig, der vil lære metoden “Brugerbehov” at kende og skabe bedre og mere relevant indhold. Bag kurset står erfarne journalister, som med stor succes har implementeret metoden hos en række medier og organisationer.

LÆS MERE HER

TILMELDING

_____

PRIS: 5.360 kr. + moms | PU-støtte: 1.300 kr.

Aktindsigt

KURSUS

:: 2. oktober 2024 ::

Lær alt om lovens formål, ansøgningsprocessen, de typiske problemområder og håndteringen af afslag med vores dybdegående kursus i aktindsigt. Uanset, om det er myndigheder, selvejende institutioner, foreninger eller fonde m.v., du ønsker at dække, så får du her viden om, hvor og hvordan du effektivt kan søge aktindsigt. Bliv klædt på til at navigere i klagesystemet, og gør aktindsigt til dit værktøj for gennemsigtighed og gode historier.

 

LÆS MERE HER 

TILMELDING

_____

PRIS FOR MCO-MEDLEM SAMT STUDERENDE: 4.995 kr.

PRIS FOR IKKE MCO-MEDLEM: 5.995 kr. 

Media city odense

Øvrige kurser og events

Vi tilbyder en række spændende læringsoplevelser inden for forskellige medieområder. Gør dig klar til at udforske en verden af medieevents og kurser med MCO.

SE ALLE KURSER HER

Media city odense

positive tilbagemeldinger fra dem, som allerede har været på kursus med mco academy

Vision for MCO Academy

Med foden i vores medlemmers virkelighed og hånden i videns skyen skaber vi sammen solid og målrettet efteruddannelse til glæde for hele branchen. MCO Academy samler medie- og techbranchens udfordringer og skaber løsninger på tværs, fordi vi tror på, at mennesker vokser af hinandens tilstedeværelse og styrkes gennem fællesskabet.   

Hele tankegangen bag MCO Academy bunder i en idé om, at hvis vi tør dele vores udfordringer, skaber vi sammen bedre løsninger. Så frem for at kæmpe om de samme profiler til specialiserede stillinger, bygger vi dem op i fællesskab og skaber målrettet, effektiv og praksisnær efteruddannelse, der løfter medarbejderne fagligt såvel som socialt. 

MCO Academy er ikke en lukket klub. Tværtimod. Vi tror på, at vi vokser sammen, når vi møder nye perspektiver, bliver kreativt inspireret og udvikler nye og meningsfulde relationer. Så hvad enten det gælder nyansatte medarbejdere, som mangler kompetencer indenfor et givet felt, eller om det er opkvalificering af erfarne medarbejdere, så er MCO Academy din løsning.

Godt at vide om kurser ved MCO Academy

Vi har samlet alt, der er værd at vide om kurser ved MCO Academy. Få styr på alt det med småt ved at læse nedenstående gældende regler og rettigheder.

Betaling

Media City Odense sender en faktura på kursets beløb efter tilmelding. Deltagerbetaling refunderes ikke ved for sen framelding/udeblivelse.

Afbud/udeblivelse

Det er muligt at afmelde sig et kursus uden beregning 30 dage inden kursusopstart.

Ved for sent afbud eller udeblivelse er det ikke muligt at få penge retur. Dette gælder også ved sygdom. Til gengæld er det tilladt at erstatte en syg eller fraværende deltager med en anden deltager fra samme virksomhed.

Aflysning af kursus

I tilfælde af, at et kursus vil blive aflyst, da tilbagebetales alle indbetalte penge. Omkostninger afholdt af den enkelte deltager (f.eks. transport eller hotel) står for egen regning.

Media City Odense vil altid orientere om ændringer/aflysninger direkte til den enkelte deltager hurtigst muligt. Dette vil ske enten via email eller telefon.