MCO ACADEMY – viden vi skaber i fællesskab

HVAD ER MCO Academy?

MCO Academy er efteruddannelse og opkvalificering, vi skaber sammen til gavn for hinanden. Så kort kan det siges. Et MCO Academy-forløb er altid skabt i samarbejde med en eller flere virksomheder fra branchen, således den direkte kobling mellem teori og praksis sikres. Det vil sige at kurser i MCO Academy ikke er hyldevarer, men derimod altid udviklet i tæt samarbejde med dem, der skal bruge det. Dette gør, at vi får det optimale udbytte samtidig med, at vi sikrer en utrolig konkurrencedygtig pris til medlemmerne af klyngen grundet deres eget engagement.

MCO Academy har målrettede kurser for en bred skare af medarbejdere, og tilbyder både efteruddannelse for de garvede medarbejdere samt til den nye medarbejder, som mangler enkelte færdigheder og kompetencer.

Alle MCO Academys tilbud vil kunne findes her på siden med online tilmelding. Medlemmer af Media City Odense får en særlig MCO-pris på alle forløb.

Journalistik, marketing & kommunikation

Bliv rustet til fremtidens udfordringer inden for journalistik, marketing og kommunikation. Løbende vil nye kurser blive tilføjet – pt. fokuserer vi på klimaformidling og bæredygtige medieproduktioner.

produktions- & supportteknik

Disse kurser er til dig, som skal klædes på til fremtidens udfordringer indenfor produktions- og supportteknik. Der er kurser inden for både broadcast, IT, Cloud og netværk som kan tages som selvstændige forløb eller i forlængelse af hinanden.

MCO Academy x MediaTech Festival 2023

I forbindelse med den kommende MCO MediaTech Festival 2023 vil MCO Academy afholde en række workshops rundt omkring i Odense. Indholdet på de udbudte workshops vil spænde bredt og give dig både hands-on redskaber, som styrker dine kompetencer, samt være en enestående mulighed for at udbygge dit professionelle netværk på tværs af virksomheder og industrier. 

Vi opdaterer løbende hjemmesiden med nye workshops, så hold øje her på siden eller tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

event 

Inspiration & Media Tech 2023

MCO og TV 2 Fyn inviterer til en dag med inspiration og netværk med medietech virksomheder, som skal forme fremtiden for vores branche. Bliv klogere på hvordan du kan arbejder mere effektiv, få indblik i de helt nye trends og lad dig inspirere til gå nye veje.

Bootcamp

HOW TO FIGHT DISINFORMATION?

NOIR, der står for Nordic Open Source Investigation Research-Collective, er et fællesskab udsprunget af RUC’s Center for Undersøgende Journalistik. Målet er at udvikle og udbrede open source metoder i Danmark og Norden. Ved årets festival vil emnet være “How to fight disinformation” der arbejder med at bekæmpe disinformation via OSINT-metoder. Mere info om workshoppen kommer snarest.

Vision for MCO Academy

Med foden i vores medlemmers virkelighed og hånden i videns skyen skaber vi sammen solid og målrettet efteruddannelse til glæde for hele branchen. MCO Academy samler medie- og techbranchens udfordringer og skaber løsninger på tværs, fordi vi tror på, at mennesker vokser af hinandens tilstedeværelse og styrkes gennem fællesskabet.   

Hele tankegangen bag MCO Academy bunder i en idé om, at hvis vi tør dele vores udfordringer, skaber vi sammen bedre løsninger. Så frem for at kæmpe om de samme profiler til specialiserede stillinger, bygger vi dem op i fællesskab og skaber målrettet, effektiv og praksisnær efteruddannelse, der løfter medarbejderne fagligt såvel som socialt. 

MCO Academy er ikke en lukket klub. Tværtimod. Vi tror på, at vi vokser sammen, når vi møder nye perspektiver, bliver kreativt inspireret og udvikler nye og meningsfulde relationer. Så hvad enten det gælder nyansatte medarbejdere, som mangler kompetencer indenfor et givet felt, eller om det er opkvalificering af erfarne medarbejdere, så er MCO Academy din løsning.

Godt at vide om kurser ved MCO Academy

Vi har samlet alt, der er værd at vide om kurser ved MCO Academy. Få styr på alt det med småt ved at læse nedenstående gældende regler og rettigheder.

Betaling

Media City Odense sender en faktura på kursets beløb efter tilmelding. Deltagerbetaling refunderes ikke ved for sen framelding/udeblivelse.

Afbud/udeblivelse

Det er muligt at afmelde sig et kursus uden beregning 30 dage inden kursusopstart.

Ved for sent afbud eller udeblivelse er det ikke muligt at få penge retur. Dette gælder også ved sygdom. Til gengæld er det tilladt at erstatte en syg eller fraværende deltager med en anden deltager fra samme virksomhed.

Aflysning af kursus

I tilfælde af, at et kursus vil blive aflyst, da tilbagebetales alle indbetalte penge. Omkostninger afholdt af den enkelte deltager (f.eks. transport eller hotel) står for egen regning.

Media City Odense vil altid orientere om ændringer/aflysninger direkte til den enkelte deltager hurtigst muligt. Dette vil ske enten via email eller telefon.