MCO Academy x MediaTech Festival 2023

I forbindelse med den kommende MCO MediaTech Festival 2023 vil MCO Academy afholde en række workshops rundt omkring i Odense. Indholdet på de udbudte workshops vil spænde bredt og give dig både hands-on redskaber, som styrker dine kompetencer, samt være en enestående mulighed for at udbygge dit professionelle netværk på tværs af virksomheder og industrier. 

Vi opdaterer løbende hjemmesiden med nye workshops, så hold øje her på siden eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Workshop 

Inspirational day

Rethink how you work, be inspired, and go new ways. MCO and TV 2 Fyn invites you to a day of inspiration and networking with some new mediatech companies that will shape the future of our industry.

Vision for MCO Academy

Med foden i vores medlemmers virkelighed og hånden i videns skyen skaber vi sammen solid og målrettet efteruddannelse til glæde for hele branchen. MCO Academy samler medie- og techbranchens udfordringer og skaber løsninger på tværs, fordi vi tror på, at mennesker vokser af hinandens tilstedeværelse og styrkes gennem fællesskabet.   

Hele tankegangen bag MCO Academy bunder i en idé om, at hvis vi tør dele vores udfordringer, skaber vi sammen bedre løsninger. Så frem for at kæmpe om de samme profiler til specialiserede stillinger, bygger vi dem op i fællesskab og skaber målrettet, effektiv og praksisnær efteruddannelse, der løfter medarbejderne fagligt såvel som socialt. 

MCO Academy er ikke en lukket klub. Tværtimod. Vi tror på, at vi vokser sammen, når vi møder nye perspektiver, bliver kreativt inspireret og udvikler nye og meningsfulde relationer. Så hvad enten det gælder nyansatte medarbejdere, som mangler kompetencer indenfor et givet felt, eller om det er opkvalificering af erfarne medarbejdere, så er MCO Academy din løsning.