‘Freshtracks’ tilslutter sig klyngen!

Odense, 25. Juni 2024

Klyngen vokser og vokser, og nu er der endnu et medlem, der kommer med ombord! Skills indenfor AI er eftertragtede og har aldrig været vigtigere end lige nu! 🙌

 Freshtracks har fingeren på pulsen, når det kommer til AI-værktøjer indenfor lyd og musik. Læs hvad de selv skriver om deres medlemsskab hos MCO:

 “Det er vigtigt for os at være en del af MCO, da det giver os mulighed for at dele vores ekspertise og innovative løsninger inden for mediebranchen. Ved at indgå i et netværk som MCO, der har medietech som grundsten, kan vi bidrage til både vores egen vækst og udviklingen af mediebranchen som helhed. Dette fokus resonerer stærkt med FreshTracks’ værdier og mål.” – Andreas Elboth, musik konsulent, Freshtracks.

 Her hos Media City Odense deler vi begejstringen og er mere end glade for, at klyngen bliver beriget med endnu mere viden om kunstig intelligens!🤖

“Vi er glade for at byde FreshTracks velkommen som nyt medlem. FreshTracks revolutionerer den audiovisuelle industri med avancerede AI-funktioner og et omfattende musikkatalog, der er ideelt til tv, film og reklameprojekter verden over. Deres innovative teknologi kombinerer kreativitet med præcision og positionerer dem som en nøglespiller inden for musiksøgning til diverse medieprojekter” – Michael Jensen, adm. direktør, Media City Odense.

Læs mere om Freshtracks her