MEDIA CITY ODENSE STÅR BAG DANMARKS FØRSTE OG STØRSTE MEDIATECH FESTIVAL 2022 

Odense, 20. januar 2022

Det er med stor glæde, at vi nu kan offentliggøre, at billetsalget til vores MediaTech Festival er i fuld gang og forberedelserne ligeså!

MediaTech Festivalen afholdes den 1.-3. juni i DOK5000 i Odense, hvor vi samler hele medie- og tech-branchen til en 2,5 dags konference med fokus på de nyeste tendenser inden for medier, tech, kommunikation og produktion.

Vi kigger ind i fremtiden for medier og teknologi. Vi samler førende eksperter samt medietech-branchens største virksomheder fra ind- og udland. Med andre ord bliver det er fyrværkeri af ny viden, inspiration, debat og netværk, hvor I blandt deltagerne vil møde content creators, journalister, udviklere, virksomhedsledere, producenter, beslutningstagere, forskere, startups og business angels, der alle arbejder med eller interesserer sig for cutting edge medieteknologi.

“Festivalen bliver allerførste gang i Danmark, at folk fra medie- og tech-branchen direkte kan møde både hinanden – og de skarpeste hoveder inden for journalistik, indhold og tech lige nu. Det har vi alle brug for, så vi bliver klogere på de medieteknologier og trends, der former det fremtidige medielandskab. Vores ambition er at skabe spændende dage og et mødested med de nyeste opdagelser, de bedste praksisser og de spændende muligheder, som ny teknologi hele tiden giver os for at komme ud til brugerne med vores indhold,” siger direktør for TV 2 Fyn, Esben Seerup, der ligeledes er bestyrelsesformand i Media City Odense.

Rabat til stiftere og medlemmer af Media City Odense 
Virksomhederne bag Media City Odense – TV 2 Danmark, Jysk Fynske Medier, Syddansk Universitet og TV 2 Fyn – har allerede sikret gratis adgang til festivalen for alle deres medarbejdere. Er det dig? Så husk at brug rabatkoden, der er tilsendt jeres virksomhed, når du melder dig til. OBS: Tryk på den orange tekst ’Indløs rabatkode’, tast rabatkoden ind og tryk ’indløs’ – så opdateres siden med priser til 0 kr.

Øvrige medlemmer af Media City Odense har desuden mulighed for at købe adgang til festivalen til en unik MCO-medlems-pris. Det er muligt at købe endagsbilletter til festivalens tre dage eller partoutbilletter, der giver adgang til hele festivalen. Alt I skal gøre er at tilgå billetsalget via vores hjemmeside, hvor der på billetsalget tydligt vil fremgå billettens pris for MCO-medlemmer.

På www.mediacityodense.dk/mediatech-festival kan I købe jeres billet og læse meget mere omkring festivalen, følge med i nyheder om oplægsholdere og finde praktisk information.