medvind for startups og medietech

Odense, 6.december 2021

November var en fantastisk måned for demokratiet, startups og for medietech i det hele taget. Få overblikket over det hele her. 

De fynske mediers samarbejde om valgfolkefesterne kulminerede to dage før kommunalvalget med over 600 deltagere ved valgfolkefesten i H. C. Andersens Hus i Odense. Stærkt arbejde på tværs af TV 2 Fyn, Fyns Amts Avis og Fyens Stiftstidende.

Ugen forinden var der Odense Iværksætterfestival, hvor startups fra byen blev hædret ved flere arrangementer, blandt andet Odin Award, der samlede over 500 mennesker til et brag af en fest for byens iværksættermiljø. Her var Media City Odense repræsenteret i årets jury med direktør Anne Dyrehauge.

Flere af Media City Odenses startups har også gjort sig positivt bemærket den seneste måned.

Podup er blevet optaget på Microsoft for Startups, der giver gratis adgang til en masse udviklingsressourcer fra deres produktkatalog og teknologier, samt coaching med en samlet værdi på op til $350.000 over en 5-årig periode.

MediaCatch var på scenen ved arrangementet Kunstig Intelligens i Medierne 2021, der blev holdt i Pressens Hus i København med flere hundrede deltagere. Her fortalte de, hvordan de bruger AI til at skabe next gen medieovervågning. Hele arrangementet blev optaget, og I kan derfor se eller gense oplægget med MediaCatch her.

På TV 2 Fyn blev der også nørdet medietech ved vores Innovation Summit 2021. Emnet var DiNA, Mimir og de andre ingredienser i TV 2 Fyns ”story centric workflow”-system. Med på dagen var TV 2 Fyns norske samarbejdspartnere, og der var deltagere fra stort set alle TV 2-regioner, Danmarks Radio og TV 2 Danmark.

Vi glæder os til at nørde endnu mere medietech i december – og ikke mindst til at følge alle de seje startups i deres fortsatte rejse mod stjernerne.

Glædelig jul og god læselyst!