NYT MEDLEM I KLYNGEN

Odense, 2o. januar 2022

Vi kan med glæde offentliggøre Pixop som nyt medlem af MCO. Pixop er en cloud-baseret tjeneste til opskalering og forbedring af digital video vha. kunstig intelligens, der er designet til at hjælpe postproduktionsselskaber, TV-stationer og filmdistributører til at tjene penge på deres digitale arkiver, så de passer til nutidens skærme.

“Jon og jeg er glade for officielt at blive en del af Media City Odense. MCOs erklærede mål om at blive Danmarks mest værdiskabende og innovative media tech klynge går hånd i hånd med det, vi forsøger at skabe hos Pixop. Vores mål er automatisering af workflowet, så det bliver enkelt og effektivt at forbedre video for alle. Vores algoritmer leverer et ensartet resultat, som er fuldt på højde med hvad den nyeste teknologi tillader, til en markant lavere pris sammenlignet med traditionel postproduktion. Jeg er ikke i tvivl om, at dette er starten på et langt og frugtbart samarbejde. Vi er spændte på at se, hvad fremtiden vil bringe!”, siger Morten Kolle, der er administrerende direktør for Pixop. 

MCO er enormt stolte af at få Pixop med ombord. Sammen skal vi skabe vækst, innovation og ny viden på tværs. Har du lyst til at høre mere, så kan du altid kontakte os på info@mediacityodense.dk.

Læs mere om Pixop her