programmet til årets mediatech festival er nu offentliggjort

Odense, 13. arpil 2022

Der venter alle deltagere et sandt festfyrværkeri af fede keynotes ved Danmarks første MediaTech Festival den 1.-3. juni. Programmet rummer alt indenfor medier, tech, produktion og marketing, og der vil være noget for enhver smag fra både ind- og udland – så skynd dig at købe din billet.

Vi slår dørene op til en onsdag, som vil fokusere på demokratisering – både i forhold til at alle kan være et medie, men også med sessions om digitalisering og diversitet. Torsdagen går vi mere mere i dybden med emner indenfor AI & automatisering og content on demand, mens fredagen slutter af med et brag, hvor viblandt andet bliver klogere på tech giganterne og samler centrale aktører til en debat fremtiden inden for medier og tech.

Stay tuned – vi vil præsentere en række nye keynotes i løbet af de næste par uger, som vil være med til at give alle festivalens deltagere inspiration, ny viden og sikre masser af debat og netværk.

Og kan du slet ikke få nok, så er der også mulighed for at købe billetter til eksklusive workshops indenfor branding/marketing og mobiljournalistik.