Velkommen til Willmore – nyt medlem i klyngen

Odense, 2. februar 2022

Vi kan med glæde offentliggøre Willmore som nyt medlem og samarbejdspartner i Media City Odense.

Willmore hjælper medier og organisationer med at udkomme i en digital verden med alt lige fra at forstå brugerne til at udvikle forretningsmodeller, vælge den rigtige strategi og udkomme med det rigtige indhold.

’’Vi er meget glade for samarbejdet med Media City Odense. Vi deler de samme ideer og tanker, når vi ser på fremtidens mediebillede. Det er et kæmpe plus, at vi sammen kan sætte fokus på de nyeste tendenser og dele vores netværk. Samtidig er MediaTech Festivalen i Odense til sommer, noget vi længe har ment, at der var et behov for. Så at Media City Odense vil have os med på holdet, er vi meget stolte af,’’ siger Jesper Skeel, der er direktør og partner for Willmore. Han fortsætter:

”Den digitale virkelighed giver nærmest uendelige muligheder, men også en række udfordringer. Det er en tilgang til medier og tech, som Willmore og Media City Odense deler ved at skabe netværk og debat. Vi vil tilbyde know how og konkrete løsninger – grundlæggende vil vi jo bare gøre det så nemt at udkomme som muligt, hvis man ønsker at være et medie. At vi nu samarbejder, er for os begge meget naturligt.”

Udover at være en del af klyngen, er Willmore blevet en tæt samarbejdspartner både til vores MediaTech Festival 2022 og kommende netværksarrangementer. Vores første netværksarrangement er morgenmøde i København tirsdag den 8. marts, hvor vi sætter fokus på metoder bag det at kunne se ind i fremtiden via videnskaben – med særligt fokus på, hvordan det kan bruges i og af medierne. Du kan læse mere her eventet her på sitet.