:: AFLYST ::

CHOKOLADEKRIGEN

::  GRATIS ARRANGEMENT – TILMELDING PÅKRÆVET ::

FilmFyn inviterer til forpremiere og instruktør talk på dokumentarfilmen CHOKOLADEKRIGEN 

Premieren arrangeres i samarbejde med SDU-Center for Journalistik og Media City Odense, og foregår på Medietorvet, SDU, Odense.

Filmen præsenteres af producent Helle Faber, og der bydes velkommen ved FilmFyns direktør Klaus Hansen. Efter filmen er der talk med instruktør Miki Mistrati og hovedrolleindehaverne Terry Collingsworth og Ange Aboa, med journalist Troels Mylenberg som moderator.

Om filmen:

For 20 år siden underskrev verdens chokoladegiganter en aftale som skulle afskaffe ulovligt børnearbejde – en aftale der i dag stadig ikke er opfyldt.

Den amerikanske menneskerettighedsadvokat Terry Collingsworth har viet over to årtier til at bekæmpe giganterne og deres hær af advokater. Som en enmandshær vil Collingsworth have Nestlé og Cargill dømt, for hvad der ligner en systematiske udnyttelse af børn i chokoladeindustrien. Nu er sagen nået den amerikanske højesteret. Vil det lykkedes ham at stoppe giganterne i chokoladeindustrien?

Filmen er produceret af Helle Faber fra Made in Copenhagen, og er blevet til med støtte fra FilmFyn, da dele af filmens postproduktion er foregået på Fyn.

Du tilmelder dig arrangementet via dette link.

Hvornår:
22.03.22

KL.18.30-21.00

GRATIS ARRANGEMENT