journalistik, marketing & kommunikation

journalistik, marketing & kommunikation

MCO Academy er efteruddannelse, vi skaber sammen og for hinanden i Media City Odense. Uanset om du er ny i branchen eller allerede har erfaring, vil vores kurser give dig de nødvendige færdigheder og viden til at lykkes i en stadig omskiftelig mediebranche. I 2023 sætter vi fokus på klima, så kom med og bliv klogere på, hvordan du skaber klimavenligt og kreativt indhold på en ikke-moraliserende måde.

WORKSHOP

Historiefortælling: Frigiv dit kreative potentiale

:: D. 9.- 11. september 2023 ::

Vær den bedste til at fortælle en fængslende og engagerende historie. Sammen med den prisvindende journalist, Boyd Huppert, får du hands-on teknikker til historiefortællingen og til at opbygge karakterer og plot, samt brugen af fortælleelementer til at skabe en følelsesmæssig forbindelse med modtageren.

Mere information følger senere

WORKSHOP

Klima-formidling, der influerer den grønne omstilling

:: D. 12. september 2023 ::

Vil du lære at skabe klimavenligt og samtidig kreativt indhold, som kan påvirke debatten om bæredygtighed? Så deltag i vores workshop om bæredygtig medieproduktion med fokus på klima-kommunikation. Her vil du blive inspireret til at skabe inspirerende klima-fortællinger til medier, der kommunikerer bæredygtighed. Få en unik mulighed for at lære om softwaren ”Green Producers Tool” og afprøve det selv på workshoppen.

WORKSHOP

En bæredygtig kultur for bæredygtige medieproduktioner

::  D. 6. oktober 2023 ::

Ønsker du at arbejde mere bæredygtigt inden for medieproduktions-branchen? Så er vores workshop det perfekte sted for dig! Vi tilbyder dig de nødvendige redskaber til at træde ind i en mere bæredygtig fremtid.

I den danske medieproduktionsbranche er der et stort behov for flere kreative sjæle, der kan føre an i den grønne omstilling.  Ved at deltage i vores workshop kan du spille en afgørende rolle i at trække os i den grønne førertrøje og bidrage til en positiv forandring. På workshoppen vil du bl.a. arbejde hands-on med softwaren Green Producers Tool.