:: ARRANGEMENT ::

MCO MediaBrunch i samarbejde med MiXR i Filmby Århus

Introduktion til nye teknologier i mediebranchen

::  GRATIS ARRANGEMENT – TILMELDING PÅKRÆVET ::

Kom med, når vi afholder morgenmøde hos Filmbyen Århus i samarbejde med MiXR. MiXR er et lab med nye teknologier til film-, TV-, spil- og XR-produktion i centrum, der udforsker de teknologiske muligheder, der former fremtidens medieproduktioner. Et udviklingsmiljø, der hjælper de digitale visuelle brancher med at blive bedre til at arbejde med at se potentialet i nye teknologier til produktion.

Hvad er på vej af nye teknologier i mediebranchen og hvad virker? Det skal vi udforske til vores første morgenmøde i 2023 den 19. januar kl. 10.00-12.00 i MiXR, Filmbyen 4, 6. sal tv, 8000 Århus C.

Bliv klogere på de nye teknologier, der er på vej med perspektivering til mediebranchen og oplæg fra en af Danmarks førende indholdsproducenter med nye teknologier, CEO og founder af virksomheden MANND, Maria Herholdt Engermann. Maria viser eksempler på produktioner med Virtual reality, Augmented Reality, 3D-scanning og 360 graders videoproduktion. Og få en nærmere introduktion til den teknologiske megatrend Virtual Production – der er på vej til at revolutionere produktion af film og TV.

Program:

10.00             Netværk og forplejning 

10.15              Media City Odense præsenterer

10.25             Intro til Filmby Aarhus teknologilab MiXR og nye teknologier ved Theresa Valbæk, leder af MiXR.

10.45             Præsentation af produktioner med Virtual Reality, Augmented Reality, 3D Scanning og 360° video ved                            founder og CEO af virksomheden MANND, Maria Herholdt Engermann.

11.20             Præsentation af Virtual Production ved MANNDS teknologi ekspert Jeppe Jost Etzerodt –                                             ny revolutionerende megatrend indenfor film og Tv-produktion.

11.45             Netværking

12.00            Tak for i dag

Vil du gerne med? Så tilmeld dig her: https://share-eu1.hsforms.com/1ezKSJ_uWQySZ6RgH9znDgAfbva9

Bemærk, at der er betalingsparkering foran Filmbyen og under det nærliggende DOKK1.

 

Hvornår:

19. januar 2022

kl. 10.00-12.00

GRATIS ARRANGEMENT