:: ARRANGEMENT ::

Skab resultater med linkedin

::  GRATIS ARRANGEMENT – LUKKET FOR TILMELDINGER ::

LinkedIn er et af de mest benyttede sociale medier i Danmark og med god grund. Det er en kanal, der fungerer exceptionelt godt i professionelle sammenhænge – til salg, rekruttering, vidensdeling og positionering af din virksomhed og arbejdsplads eller personlig branding.

Hvordan får du det allerbedste ud af LinkedIn ift. dine mål med at være til stede på mediet? Det skal vi udforske til efterårets første MCO MediaBrunch den 8. september kl. 08.30 i den gamle banegård, Østre Stationsvej 33, 5000 Odense C.

Bliv klogere på alt fra interaktion og annoncering til de nyeste tendenser og det bedste content, når Sofie Vejlmark Andersen, seniorrådgiver fra KommPress præsenterer alt fra best practise til nye erfaringer fra bl.a. Linked Summit.

Sofie Vejlmark Andersen er uddannet cand.mag og har siden 2016 arbejdet professionelt med sociale medier med et særligt fokus på LinkedIn. Både hvordan man finder og skriver godt content til sociale medier, hvordan man når længere ud med sine budskaber ved hjælp af annoncering, og hvordan man måler på sine resultater på LinkedIn.

Hun deler til hverdag ud af sin ekspertise om content og sociale medier hos PR- og kommunikationsbureauet KommPress, hvor hun rådgiver både danske og internationale virksomheder.
KommPress har kernekompetencer inden for strategisk kommunikation, public relations, public affairs, SoMe, tekst- og videoproduktion, krisekommunikation og employer branding.

DER ER LUKKET FOR TILMELDING (SKRIV TIL OS, HVIS DU VIL PÅ VENTELISTEN: info@mediacityodense.dk)

 

Hvornår:

08.09.22

Kl. 08.30-11.00

GRATIS ARRANGEMENT