FOREDRAG

VISUELLE VIRKEMIDLER OG FORTÆLLERTEKNIK

::  GRATIS ARRANGEMENT – TILMELDING PÅKRÆVET ::

Good storytelling brings people to life, great storytelling keeps them alive forever.

Det er både dragende og inspirerende når den amerikanske, anerkendte video storyteller, Boyd Huppert, fortæller om sit arbejde som reporter igennem de senest 35 år. Boyd evner at have øje for den mindste detalje, således at både lyd, kameravikler og en gribende speak bindes sammen i en helhed. Der er ikke overladt noget til tilfældighederne i Boyds historier, og bl.a. derfor modtag han i 2016 Sprague Award, som er æresprisen ved the National Press Photographers Association.

Boyd har desuden inviteret sin fotograf, Chad Nelson, med til dette foredrag på Syddansk Universitet. Chad har to gange vundet prisen National Press Photographer of the Year og er en sand mester, når det gælder lyssætning og grafik.

Med andre ord: Det er toppen af poppen, som gæster SDU 10. september kl.09.00-11.00. Skal du også med? – så tilmeld dig her: https://www.eventbrite.dk/o/media-city-odense-33857415427 

Arrangementet foregår på engelsk i lokale u140 på Syddansk Universitet (indgang 59). Dørene åbner kl. 8.30 med kaffe, let morgenmad og netværk. 

Hvornår:
10.sept. 2021

kl.09.00-11.00

GRATIS ARRANGEMENT