:: arrangement ::

Student Collaboration Day

 – I SAMARBEJDE MED SDU

GRATIS ARRANGEMENT – TILMELDING PÅKRÆVET

Nu har du og din virksomhed mulighed for at komme i direkte dialog med ingeniørstuderende på SDU i Odense og de studerende i Sønderborg. SDU afholder to arrangementer i foråret 2023, og tilmelding for virksomheder er nu åben. Dette er en fantastisk mulighed for virksomheder at interagere med fremtidige ingeniører og opbygge vigtige relationer.

De to events afholdes forår 2023 og der er åben for virksomheders tilmelding nu.

Student Collaboration Day Sønderborg d. 18. april kl 15 – 17 – Mere information og tilmelding for virksomheder her: https://event.sdu.dk/scdsonderborgf2023

Eventen er fysisk og er målrettet alle studerende i Sønderborg – både fra SDU og fra EASV. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig for virksomheder. Der er 45 stande som tildeles efter ”først-til-mølle-princippet”

SDU Praktik- og Projektdag i Odense d. 25. april kl 12- 15.30 – Mere information og tilmelding for virksomheder her: https://event.sdu.dk/ppdagf2023

Eventen er fysisk og er målrettet ingeniørstudierne. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig for virksomheder. Der er 100 stande som tildeles efter ”først-til-mølle-princippet”.

Virksomhederne får mulighed for at møde de kommende ingeniørpraktikanter, bachelor- og specialestuderende samt studerende på udkig efter studiejob eller andet projektsamarbejde – fx in-company project.

Hvornår:

Tirsdag d. 18. april

Tirsdag d.25. april