Danmarks første og største mediatech festival er afholdt!

Odense, 17. juni 2022

Juni 2022 vil i den grad blive husket i Media City Odense.

Dørene til MCO MediaTech Festival – Danmarks første og største festival med fokus på de nyeste tendenser indenfor medier, tech, kommunikation, produktion og marketing – blev åbnet onsdag 1. juni 2022 i DOK5000 i Odense. Her samlede vi over 400 mennesker til 2,5 dags konference med inspiration, ny viden, debat og en masse netværk.

Vi er enormt overvældede over den start festivalen har fået, og vi glæder os til at skyde MCO MediaTech Festival 2023 i gang! Vi annoncerer datoerne for 2023 meget snart – så følg med i vores kommende nyhedsbreve samt på vores SoMe kanaler @Mediacityodense.

Har du lyst til at have indflydelse på næste års festival? Så kan du bidrage til feedback her.

En stor tak til vores sponsorer

Der skal også lyde en kæmpe tak til alle vores sponsorer for at gøre dette års MCO MediaTech Festival til en kæmpe succes!

”Uden vores sponsorer kunne vi ikke skabe MCO MediaTech Festival. Vi er taknemlige for, at de ser den værdi, som festivalen er med til at skabe for hele branchen og det omkringliggende økosystem, lokalt som nationalt. Det betyder utroligt meget, og vi skylder en stor tak til dem alle,” siger Anne Dyrehauge, direktør for Media City Odense.

Hvis du eller din virksomhed er interesseret i at blive sponsor til MCO MediaTech Festival i 2023, så kontakt Anne Dyrehauge på anne@mediacityodense.dk