Denmark's first and largest mediatech festival has been held!

Odense, 17. juni 2022

June 2022 will to that extent be remembered in Media City Odense.

Dørene til MCO MediaTech Festival - Danmarks første og største festival med fokus på de nyeste tendenser indenfor medier, tech, kommunikation, produktion og marketing - blev åbnet onsdag 1. juni 2022 i DOK5000 i Odense. Her samlede vi over 400 mennesker til 2,5 dags konference med inspiration, ny viden, debat og en masse netværk.

Vi er enormt overvældede over den start festivalen har fået, og vi glæder os til at skyde MCO MediaTech Festival 2023 i gang! Vi annoncerer datoerne for 2023 meget snart - så følg med i vores kommende nyhedsbreve as well as on our SoMe channels @Mediacityodense.

Do you want to have an influence on next year's festival? Then you can contribute to feedback here..

A big thank you to our sponsors

A huge thank you also goes to all our sponsors for making this year's MCO MediaTech Festival a huge success!

''Uden vores sponsorer kunne vi ikke skabe MCO MediaTech Festival. Vi er taknemlige for, at de ser den værdi, som festivalen er med til at skabe for hele branchen og det omkringliggende økosystem, lokalt som nationalt. Det betyder utroligt meget, og vi skylder en stor tak til dem alle,'' siger Anne Dyrehauge, direktør for Media City Odense.

If you or your company is interested in becoming a sponsor of MediaTech Festival 2023, please contact Anne Dyrehauge at anne@mediacityodense.dk