Filmhus Fyn engagerer sig i Media City Odense og bliver en del af klyngen.

Odense, 19. august 2022

Vi er enormt glade for at byde velkommen til  vores nyeste medlem i klyngen. Filmhus Fyn er en forening, der afholder events, skaber netværk og tilbyder  kontorfællesskab til fynske filmskabere. Den medvirker til at danne trygge film-rammer og bevare et fynsk filmmiljø ved at aktivere, inspirere og huse alle funktioner af fynske filmmedarbejdere i ét samlet hus. Filmhus Fyn har siden 1. marts 2021 haft hjemsted ved Kulturmaskinen i Odense centrum.

“Vi ser meget frem til samarbejdet med Media City Odense. Der er massevis af dygtige filmfolk på Fyn – men vi kender ikke hinanden. Der er ikke et levende produktionsmiljø på Fyn, hvor man skifter fra selskab til selskab på samme måde som der er i København. Vi fynboer bevæger os åbenbart i små cirkler, der ikke overlapper hinanden. Og hvis vi endelig mødes er det i København eller gennem Københavnere. Det ville vi lave om på med Filmhus Fyn – derfor har vi åbnet et kontorfælleskab med lokaler hvor alle medlemmerne kan mødes. Og vi glæder os til at introducere vores medlemmer for MCOs medlemmer,” siger Nis Boye Rasmussen fra Filmhus Fyn.

Læs mere om Filmhus Fyn her

Vi har altid plads til flere medlemmer i klyngen, så hiv fat på direktør Anne Scheel Nordestgaard Dyrehauge (anne@mediacityodense.dk), hvis du er interesseret.