Filmhus Fyn Engages with Media City Odense and Becomes a Part of the Cluster.

Odense, 19. august 2022

We are extremely excited to welcome  our newest member to the cluster. Filmhus Fyn is an association that holds events, creates networks and offers office space for filmmakers from Funen. It helps to form safe film frameworks and preserve a Funen film environment by activating, inspiring and housing all functions of Funen film employees in one unified house. Since March 1, 2021, Filmhus Fyn has had its home at Kulturmaskinen in the center of Odense.

“Vi ser meget frem til samarbejdet med Media City Odense. Der er massevis af dygtige filmfolk på Fyn – men vi kender ikke hinanden. Der er ikke et levende produktionsmiljø på Fyn, hvor man skifter fra selskab til selskab på samme måde som der er i København. Vi fynboer bevæger os åbenbart i små cirkler, der ikke overlapper hinanden. Og hvis vi endelig mødes er det i København eller gennem Københavnere. Det ville vi lave om på med Filmhus Fyn – derfor har vi åbnet et kontorfælleskab med lokaler hvor alle medlemmerne kan mødes. Og vi glæder os til at introducere vores medlemmer for MCOs medlemmer,” siger Nis Boye Rasmussen fra Filmhus Fyn.

Læs mere om Filmhus Fyn here.

Vi har altid plads til flere medlemmer i klyngen, så hiv fat på direktør Anne Scheel Nordestgaard Dyrehauge (anne@mediacityodense.dk), hvis du er interesseret.