lokal tv fyn – nyt medlem af media city odense

Odense, 13. april 2022

Her på kontoret i Media City Odense er vi vilde med nye medlemmer. Vi glæder os over, at vi vokser måned for måned, og at flere og flere kan se værdien af samarbejde på tværs af brancher og virksomheder, hvilket skaber mere innovation og skubber på positive forandringer i branchen og i den enkelte virksomhed.

Derfor er vi glade for at byde Lokal TV Fyn velkommen i klyngen. Stationen består af et ungt team som arbejder med Fyns omegn og Odense. De fungerer som et bindeled i lokalsamfundet på tværs af generationer, hvor de skaber et samlet udgangspunkt for udvikling og kommunikation.

“ Lokal TV Fyn er en helt særlig TV station. Vores mål er at skabe et nyt niveau i kvalitet og indhold inden for lokal-journalismen herunder lokal TV. For at de danske medier kan forblive relevante, centrale og vigtige aktører er det nødvendigt at tænke i nye baner. Derfor er vi glade og stolte over at indgå i et fælleskab med Media City Odense, hvor vi kan bidrage til en positiv, inkluderende og stærk udvikling af mediebranchen.

Lokal TV Fyn er en ung redaktion og et af vores fokusområder er, at inspirere og motivere unge til uddannelses- og erhvervslivet. Dertil skal redaktionen styrke unges personlige og faglige kompetencer samt fungere som springbræt ind i mediebanchen. Vi arbejder dagligt med unge frivillige som er nysgerrige på medieproduktion eller som ønsker et godt fællesskab og her er vi stolte over at se, at Lokal TV Fyn vokser som en del af lokalmiljøet. Som en del af den nye generation, skal vi sikre, at mediebranchen kan rumme diversitet. I den forbindelse er vi meget stolte af, at stationen er blevet en tryg base for en stor gruppe af yngre kvinder som ønsker at prøve kræfter med den tekniske del af medieproduktionen.

Som ung redaktion har vi også stor fokus på digitalisering og de forskellige muligheder som diverse platforme kan tilbyde. Derfor er vi at finde på de fleste steder heriblandt TikTok, Instagram og Youtube.

Lokal TV Fyn arbejder i og med lokalmiljøet og vi ønsker at vise, at lokal TV stadig har en rolle at spille når det kommer til at fortælle historier fra nærområdet.“ udtaler Pernille Callesen Lorup, adm. direktør ved Lokal TV Fyn

Vi har altid plads til flere medlemmer i klyngen, så hiv fat på direktør Anne Dyrehauge (anne@mediacityodense.dk) hvis du er interesseret.