:: arrangement ::

AI i mediernes dagligdag

::  GRATIS ARRANGEMENT – TILMELDING PÅKRÆVET ::

Media City Odense og Willmore inviterer til gratis morgenmøde 27. april – 9.00 til 10.30 i København, Ryesgade 106A, 2., 2100, København Ø.

Vi varmer op til årets MCO MediaTech Festival i Odense den 1.-3. juni med en række morgenmøder, hvor vi går tæt på de afgørende tendenser i mediebranchen. Den 27. april kigger vi nærmere på AI og maskinlæring i mediernes dagligdag. Vi dykker ned i konkrete processer og muligheder, der enten er en del af hverdagen eller kan blive det lige om lidt. Derudover giver vi et bud og en tidshorisont for nogle af de helt store landvindinger, vi for eksempel alle venter på: den velfungerende automatiske oversættelse.

Læs mere om oplægsholderne herunder:

Kasper Lindskow, Forsknings- og innovationschef, Ekstra Bladet
Vi kan allerede nu præsentere Kasper Lindskow, der er forsknings- og innovationschef ved Ekstra Bladet. Kasper står i spidsen for et af de største projekter om brug af kunstig intelligens til anbefalingsalgoritmer samt forståelse og generering af nyhedsartikler. Med sit store videnskatalog og med hands on eksempler fortæller han, hvordan de helt konkret implementerer den nye teknologi, hvad Ekstra Bladet bruger det til, og hvad fremtiden kan byde

Jens Kaas Benner, Head of AI & Data Analytics, Alexandra Instituttet

Hvad bliver der arbejdet på inden for kunstig intelligens og AI på nuværende tidspunkt, hvor langt er vi kommet, og hvor er vi på vej hen? Det er tre vigtige spørgsmål, som Jens Kaas Benner kommer og fortæller om. Han leder bl.a. et AI team, der er i gang med at udvikle en ny robot-redaktør for forlaget Egolibris. Men kan det virkelig passe, at kunstig intelligens nu kan spotte den næste bestseller-roman?

Vil du gerne med? Så tilmeld dig her

Hvornår:
27.04.22

KL..09.00-10.30

GRATIS ARRANGEMENT