:: arrangement ::

fra organisation til medie

::  GRATIS ARRANGEMENT – TILMELDING PÅKRÆVET ::

Tiden, hvor organisationer sidder og venter på de etablerede medier, er slut. Med stigende succes bliver de mediehuse i egen ret og får en helt ny gennemslagskraft.

Media City Odense og Willmore inviterer til morgenmøde 30. marts – 9.00 til 10.30 i København, Ryesgade 106A, 2., 2100, København Ø

I en ny virkelighed, hvor det er sværere at finde en plads hos de traditionelle medier, men samtidig nemmere at gøre det selv, har vi set en eksplosion af “nye” medier. Firmaer, institutioner og organisationer gør det i stigende grad selv og finder nye og flere brugere samt øget relevans.

På dette morgenmøde sætter vi fokus på, hvorfor det er en god idé for organisationer og institutioner at etablere sig og udgive som medie. Vi sætter både fokus på, hvordan man gør, hvad der er at vinde, men også udfordringerne.  Vi gennemgår de nyeste eksempler og hører fra tre vigtige aktører på området.

Jacob Frische, Chef, Vores Tid, Nationalmuseets Mediehus.

Nationalmuseet har lanceret medieplatformen ’Vores Tid’. Den skal bringe museets viden og forskning ud til nye målgrupper, der ikke nødvendigvis besøger de fysiske besøgssteder. For nylig er ’Vores Tid’-projektet blevet udvidet med yderligere 10 museer på tværs af hele Danmark.  Hør Nationalmuseets mediehus-chef dele sine tanker om formidling i en ny tidsalder.

Timme Bisgaard, Chefredaktør, kommunikationsforum. 

Er en af de førende i Danmark på tendenser inden for kommunikation. Han forklarer, hvorfor flere og flere organisationer opretter egne medier, thought leadership begrebets brug og betydning, og hvorfor det egentlig er en god idé for organisationer og virksomheder at stifte eget medie i stedet for at vente på, at telefonen ringer.

Jakob Sand Kirk, Strategisk rådgiver. tidl. Organisations og udviklingschef i LO

Har mange års erfaring i organisationsudvikling og strategisk kommunikation i organisationsverdenen. Jakob identificerer nogle af de udfordringer, man som organisationsmedie kan løbe ind i, når man skal navigere i en politisk organisation. Men også hvilke muligheder det kan give, og hvordan man gør det til en positiv proces.

Vil du gerne med? Så tilmeld dig her: https://lnkd.in/eepzfXM4

Hvornår:
30.03.22

KL..09.00-10.30

GRATIS ARRANGEMENT