ARRANGEMENT

Metaverset

::  GRATIS ARRANGEMENT – TILMELDING PÅKRÆVET ::

På årets sidste MediaBrunch sætter vi spotlys på Metaverset. Du vil blive langt klongere på Metaverset, og hvordan den nye verden vil få indflydelse på din hverdag og din fremtid.

Sammen med Sofie Hvitved, der er associeret Partner og Special Advisor indenfor Medier & Teknologi hos Instituttet for Fremtidsforskning, vil vi dykke ned i fremtidens internet – Metaverset. Alle snakker om Metaverset efter at Facebook har valgt at være en stor spiller og senest har lavet navneændring til Meta. Men hvad betyder denne sammensmeltning af vores fysiske og virtuelle verden? Hvad betyder denne bevægelse til, at vi i stedet for at være  internettet gennem flade 2D skærme, fremover i højere grad skal være mere omgivet af internettet på en ny måde? Hvordan kommer vores ’digitale tvilling’ og identitet i den virtuelle verden til at se ud? Vi er på vej mod en ny verden, hvor vi kan opdatere spillereglerne for, hvordan man eksisterer i et globalt samfund.

Metaverset er omfattende og det er ikke kun til for underholdning. Det kan revolutionere den måde, vi som mennesker arbejder, lever og interagerer på. Sofie Hvitved vil tage os med ind i de store spørgsmål omkring det digitale univers, det digitale fællesskab, techgiganterne og fremtiden for menneskeheden i udviklingen og driften af metauniverset.

Arrangementet foregår torsdag den 09. december fra 08.30-11.00 i den gamle banegård på Østre Stationsvej 33. Som altid starter vi ud med brunch og netværk fra kl. 08.30.

Du tilmelder dig arrangementet her: https://www.eventbrite.dk/e/metaverset-tickets-204326946397

Hvornår:
09. dec. 2021

kl.08.30-11.00

GRATIS ARRANGEMENT