Media City Odense

– Danmarks mest nytænkende og værdiskabende medietechklynge.

Media City Odense er et initiativ stiftet af TV 2 Danmark, JFM, Syddansk Universitet og TV 2 Fyn. Vores mål er at skabe vækst og innovation i mediebranchen gennem samarbejde. Vi arbejder på tværs af industrier og institutioner for at tiltrække talenter og ressourcer til regionen. MCO er et åbent netværk, der hele tiden vokser.

Kontakt os for at høre, hvordan du kan være med.

MCO ACADEMY

For at de danske medier og det omkringliggende økosystem forbliver relevante, centrale og vigtige aktører, er det nødvendigt at tænke nyt og følge med i udviklingen.

MCO MEDIATECH FESTIVAL 2024

Be a part of MCO MediaTech Festival, a two-day conference packed with inspiration, knowledge, discussion, and networking opportunities at the state-of-the-art venue, G.A.S.A.

Events

Hvor medie- og techuniverset møder dig: Kom til inspirerende events hos Media City Odense og vores samarbejdspartnere. Bliv en del af fremtiden i MCO.

Medlemmer

Projekter, der fremskynder innovation og vækst

Events året rundt

AP Pension og DSB Ejendomsudvikling investerer i Media City Odense – fremtidens medietech-by i Odense 

AP Pensions datterselskab, AP Ejendomme, og DSB Ejendomsudvikling er gået sammen om at udvikle Media City Odense, en ny medietech-by i Odense. Projektet forventes at omfatte cirka 40.000 kvadratmeter og vil være et joint venture mellem begge selskaber. Udviklingen vil være bæredygtig, og AP Ejendommes ekspertise i den grønne omstilling passer sammen med DSB Ejendomsudviklings målsætninger.

Media City Odense vil blive en betydelig medietech-by med forskellige medie-, marketingfirmaer og medieuddannelsesudbydere, der forventes at have deres gang i den nye medietech-by. Medietech-byen, MCO, vil skabe et kreativt studiemiljø centralt i Odense, der tiltrækker og udvikler talent og bringer viden i spil med mediekraftcentrets virksomheder såvel som adgang for studerende til ekstraordinær praksisnær undervisning.

Nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra klyngen

BLIV EN DEL AF MEDIA CITY ODENSE

Gør mere med MCO: Bliv medlem og skab værdi nu

Media City Odense samarbejder på tværs af industri, vidensinstitutioner og det offentlige. Sammen kan vi mere end hver for sig, og vi tror på, at udvikling sker i krydsfelterne mellem journalistik, indhold, kommunikation/marketing og teknologi. Derfor favner vi medie- og medietechbranchen i bred forstand.

ET MEDLEMSKAB AF MCO GIVER ADGANG TIL EN RÆKKE FORDELE

I fællesskab udvikler vi talenter og produkter ved at åbne op for samarbejdspartnere såvel som konkurrenter.

Vi dyrker samarbejde, deler viden og løser fælles udfordringer sammen.

 • Matchmaking
 • Netværk
 • Vidensdeling
 • Events
 • INNOVATIONS WORKSHOPS
 • STUDIETURE
 • SYNLIGHED
 • KOMPETENCEUDVIKLING
 • KVALIFICERET ARBEJDSKRAFT
 • IVærKSæTTERI
 • INTERNATIONALISERING

Nyheder 

Sommerhilsen fra MCO

Solen stråler, sommeren er endelig her, og det er på høje tid at kigge tilbage på den forrygende første halvdel af 2023 her i Media City Odense. Det har været 6 måneder fuld af spændende initiativer sammen med vores fantastiske samarbejdspartnere, medlemmer og gode venner af huset.

Læs mere her

Glæd dig til MCO MediaTech Festival 2024 den 20.-21. marts i G.A.S.A.

Sæt kryds i kalenderen den 20. og 21. marts, når vi igen åbner dørene til Danmarks største MediaTech Festival i Odense. Billetsalget er allerede startet, og du kan få en eksklusiv rabat på 20% ved køb af Early Bird-billetter.

Læs mere her

KOMMENDE AI-WORKSHOP I CHATGPT OG MIDJOURNEY

Træd ind i AI-universet med MCO Academy og Nørgård Mikkelsen! Oplev vores spændende kursus i MidJourney og ChatGPT og tag på en rejse ind i kunstig intelligens’ fascinerende verden.

Læs mere her

Media City Odenses stiftere: