- a new strategic cooperation with ambitions to become Denmark's most innovative and value creating mediatech cluster.

Media City Odense

Media City Odense (MCO) is established by TV 2 Denmark,, Jysk Fynske Media, University of Southern Denmark and TV 2 Fyn. Cooperation is our business model. It is our most crucial instrument to attract talent and resources to the region and industry, as well as developing projects across industry, knowledge institutions and the public sector. Therefore, MCO is not a closed club. We strive to expand the network, so we can create growth, innovation, new knowledge and make the region a hotspot for entrepreneurship.

Contact us and learn more about how you can become a part of Media City Odense.    

 

Connect o Innovate o Change

News and events

MCO-STARTUP MEDIACATCH TAGER FART MED NYE INVESTORER

MediaCatch er stiftet af tre ansatte på SDU og har netop lukket en investeringsrunde, der byder på tre kloge investorer, der nu er en del af et aktivt investorteam omkring MediaCatch. Det er store navne, der er bag projektet. Beskæftiger du dig med reklameverdenen, så ved du, hvem Henrik Juul er. Er du i forretningsverdenen, er det samme gældende for Jørgen Lindemann. Og er du inden for mediebranchen, kender du Keld Reinicke.

Read more here 

NYT MEDLEM AF MEDIA CITY ODENSE

Vi kan med glæde offentliggøre IOGates som nyt medlem i MCO. Deres webbasserede medieværktøj skaber en sikker platform til hurtig deling og modtagelse af al video, lyd og billeder – uvurderligt for virksomheder, film- og tv-produktioner, hvor samarbejde er i fokus.
MCO er enormt stolte af at få ioGates med ombord. Deres stærke faglighed, mangeårige erfaring og viden er med til at gøre MCO til Danmarks mest nytænkende og værdiskabende medietechklynge. Sammen skal vi skabe vækst, innovation og ny viden på tværs.
Læs mere om ioGates på www.iogates.com.

NY STARTUP I MEDIA CITY ODENSE VIL LØSE UDFORDRINGER I PODCAST-MARKEDET

Vi er glade for officielt at kunne byde Podup velkommen som en del af Media City Odense! Podup er en nystartet medietech-virksomhed, der blandt andet vil gøre det lettere for podcasters og annoncører at finde hinanden.

Kom forbi MCO til MediaBrunch i Odense og mød Podup den 13. august, hvor de vil fortælle meget mere om deres nye platform. Læs mere og tilmeld dig arrangementet here