Media City Odense

– Danmarks mest nytænkende og værdiskabende medietechklynge.

Media City Odense er et initiativ stiftet af TV 2 Denmark,, JFM, University of Southern Denmark and TV 2 Fyn. Vores mål er at skabe vækst og innovation i mediebranchen gennem samarbejde. Vi arbejder på tværs af industrier og institutioner for at tiltrække talenter og ressourcer til regionen. MCO er et åbent netværk, der hele tiden vokser.

Kontakt os for at høre, hvordan du kan være med.

MCO ACADEMY

For at de danske medier og det omkringliggende økosystem forbliver relevante, centrale og vigtige aktører, er det nødvendigt at tænke nyt og følge med i udviklingen.

MCO MEDIATECH FESTIVAL 2024

Be a part of MCO MediaTech Festival, a two-day conference packed with inspiration, knowledge, discussion, and networking opportunities at the state-of-the-art venue, G.A.S.A.

Events

Hvor medie- og techuniverset møder dig: Kom til inspirerende events hos Media City Odense og vores samarbejdspartnere. Bliv en del af fremtiden i MCO.

Members

Projekter, der fremskynder innovation og vækst

Events året rundt

AP Pension og DSB Ejendomsudvikling investerer i Media City Odense - fremtidens medietech-by i Odense 

AP Pensions datterselskab, AP Ejendomme, og DSB Ejendomsudvikling er gået sammen om at udvikle Media City Odense, en ny medietech-by i Odense. Projektet forventes at omfatte cirka 40.000 kvadratmeter og vil være et joint venture mellem begge selskaber. Udviklingen vil være bæredygtig, og AP Ejendommes ekspertise i den grønne omstilling passer sammen med DSB Ejendomsudviklings målsætninger.

Media City Odense vil blive en betydelig medietech-by med forskellige medie-, marketingfirmaer og medieuddannelsesudbydere, der forventes at have deres gang i den nye medietech-by. Medietech-byen, MCO, vil skabe et kreativt studiemiljø centralt i Odense, der tiltrækker og udvikler talent og bringer viden i spil med mediekraftcentrets virksomheder såvel som adgang for studerende til ekstraordinær praksisnær undervisning.

Nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra klyngen

Be a part of Media City Odense

Gør mere med MCO: Bliv medlem og skab værdi nu

Media City Odense collaborates across industry, knowledge institutions, and the public sector. Together we can do more than we can apart, and we believe that development prosper at the intersections between journalism, content, communication/marketing, and technology. That is why we embrace media and media tech industry in a broad sense.

ET MEDLEMSKAB AF MCO GIVER ADGANG TIL EN RÆKKE FORDELE

Together, we develop talents and products by opening up to partners as well as competitors.

We collaborate, share knowledge and solve common challenges together.

 • Matchmaking
 • Network
 • Knowledge sharing
 • Events
 • INNOVATION WORKSHOPS
 • research trip
 • VISIBILITY
 • COMPETENCE DEVELOPMENT
 • QUALIFIED WORKFORCE
 • Entrepreneurship
 • INTERNATIONALIZATION

News 

FORSSTRØM SÆTTER GANG I KOMMUNIKATIONSMAGIEN I MEDIA CITY ODENSE

Vi elsker vores medlemmer, og et af dem er kommunikationsbureauet Forsstrøm. Som førende inden for kommunikation, har Forsstrøm ekspertise i strategisk kommunikation, markedsføring og pressehåndtering. Bureauet har solid erfaring med teknologi, produktion og mediekunder og brænder for at gøre kompleks viden relevant og forståelig.

Read more here.

’’SERIELLE FORTÆLLINGER’’ UDBUDT PÅ SDU FOR ANDET ÅR I TRÆK

Vi er glade af at kunne fortælle, at faget "Serielle fortællinger" nu for andet år i træk er tilgængeligt for studerende på SDU. Med Bo Kampmann Walther og Lene Heiselberg ved roret, tilbyder kurset en unik, tværfakultær platform, hvor studerende får mulighed for at tackle rigtige udfordringer i mediebranchen.

Read more here. 

KOMMENDE AI-WORKSHOP I CHATGPT OG MIDJOURNEY

Træd ind i AI-universet med MCO Academy og Nørgård Mikkelsen! Oplev vores spændende kursus i MidJourney og ChatGPT og tag på en rejse ind i kunstig intelligens' fascinerende verden.

Read more here.

Media City Odense founders: