- a new strategic cooperation with ambitions to become Denmark's most innovative and value creating mediatech cluster.

Media City Odense

Media City Odense (MCO) is established by TV 2 Denmark,, Jysk Fynske Media, University of Southern Denmark and TV 2 Fyn. Cooperation is our business model. It is our most crucial instrument to attract talent and resources to the region and industry, as well as developing projects across industry, knowledge institutions and the public sector. Therefore, MCO is not a closed club. We strive to expand the network, so we can create growth, innovation, new knowledge and make the region a hotspot for entrepreneurship.

Contact us and learn more about how you can become a part of Media City Odense.    

 

Connect o Innovate o Change

MEDIA CITY ODENSE

MEDIATECH FESTIVAL

FORÅRET 2022 – MERE INFORMATION SNART!

News and events

Data Science SDU afholder specialearrangement

Kom og vær med, når 80 Data Science studerende inviterer til specialearrangement. Virksomheder inviteres til kort at præsentere forskellige projekter, som de studerende kan være med til at lave specialeprojekter om. Idéen med arrangementet er at forbinde virksomhederne og de studerende til specialeprojekter. Det er derfor ikke nødvendigt, at virksomhederne har et færdigt projekt, men at virksomhederne ønsker at indgå i sparring og dialog om mulighederne med de studerende. Hvis du er interesseret i at deltage og/eller lave et projekt med Data Science studerende, så skriv venligst til Stefan Jänicke på stjaenicke@imada.sdu.dk.

FRA TECH STACKS I KØBENHAVN TIL VALGFOLKEFEST PÅ ÆRØ

Oktober måned summede af aktivitet i Media City Odense.

Torsdag indtog medieklyngen MCO hovedstaden for første gang med et event i samarbejde med Teknologiens Mediehus. Formålet var at vise fire mediehuses tech stacks frem til inspiration og debat, og det blev en bragende succes, som vi allerede har planer om at gentage i det nye år.  

Read more here 

ET KIG IND I FREMTIDEN MED MEDIA CITY BERGEN

Kunstig intelligens, 5G, machine learning, automation, citizen journalism, startup-pitches og meget, meget mere. Det var på programmet til årets Future Week hos Media City Bergen (MCB) i Norge i sidste uge, der tiltrak medietech-interesserede fra hele verden både fysisk og online.

Media City Odense var til stede fysisk for at samle inspiration, skabe nye forretningsforbindelser og for selv at indtage scenen.

 

Read more here