News

Latest news from Media City Odense and our business partners

Media City Odense og OB indgår samarbejde

Odense, 09. november 2023

Gør vi det sammen, gør vi det bedre.
I Media City Odense elsker vi samarbejde, fordi vi ved, at alting bare bliver bedre og sjovere, når vi gør tingene sammen. Derfor er det med armene over hovedet, at vi kan løfte sløret for, at vi indgår et partnerskab med OB og OB Media.

Ny chef for Media City Odense i 2024: MCO-direktør klar til næste trin

ODENSE, 25. oktober 2023

Media City Odense skal have en ny chef i 2024. Efter tre gode år, hvor medietech-klyngen midt i Danmark er blevet bygget op, har den nuværende direktør for Media City Odense (MCO), Anne Dyrehauge, valgt at stoppe.

TALENT-FELLOWSHIP PROGRAMMET KLAR TIL NÆSTE RUNDE

Odense, 12. september 2023

Skal du i gang med et specialeprojekt om medier og teknologi til efteråret? Så har du nu mulighed for at blive en af de næste Talent-Fellows i Den Fynske Bladfonds program! Den Fynske Bladfond søger sammen med Media City Odense to nye Talent-Fellows. Som Talent-Fellow får du et legat på 50.000 kr. og muligheden for at arbejde tæt sammen med mediebranchen i forbindelse med dit specialeprojekt.

’’Serielle fortællinger’’ udbudt på SDU for andet år i træk

ODENSE, 12. september 2023

Vi er glade af at kunne fortælle, at faget “Serielle fortællinger” nu for andet år i træk er tilgængeligt for studerende på SDU. Med Bo Kampmann Walther og Lene Heiselberg ved roret, tilbyder kurset en unik, tværfakultær platform, hvor studerende får mulighed for at tackle rigtige udfordringer i mediebranchen.