Events

Events hos Media City Odense og vores samarbejdspartnere.

Ønsker du at blive en del af MCO?

Morgenmøde: Grib dit publikum med TV-værten karin cruz forsstrøm

den 26. oktober 2023

Oplev magien i at gribe og fastholde dit publikums opmærksomhed, når vi inviterer til morgenmøde med en af Danmarks mest erfarne tv-værter, Karin Cruz Forsstrøm. Over en kop kaffe og friskbagte croissanter vil Karin dele sine bedste tips til, hvordan man effektivt griber og fastholder sit publikums opmærksomhed.

KOM MED TIL MCO FREDAGSBAR I SAMARBEJDE MED TV 2

den 17. NOVEMBER 2023

Forestil dig en fredag sammen med MCO, hvor du kan skabe værdifulde forbindelser, mens du nyder god musik og kolde øl. Og det bedste? Det er helt gratis at være med! Den 17. november inviterer vi igen til fredagsbar på Anarkist og denne gang i samarbejde med TV 2 Danmark og Albani. 

Mød de ingeniørstuderende på SDU i Odense OG i Sønderborg

den 02. november (Odense) samt den 07. november (Sønderborg)

Vi har spændende nyheder! Der er nu igen en fantastisk mulighed for virksomheder til at interagere direkte med ingeniørstuderende på SDU i Odense samt i Sønderborg. Deltagende virksomheder vil få mulighed for at møde kommende ingeniørpraktikanter, bachelor- og specialestuderende.

EuroVis 2024 - skal du med?

den 27. -31 maj 2024

EuroVis 2024 er mere end blot en konference; det er et samlingspunkt for folk, der ønsker at udforske, samarbejde og udfordre visualiseringens grænser. EuroVis 2024 omfatter alle områder af visualisering, så sæt allerede nu kryds i kalenderen for EuroVis 2024.

Deltag, og vær med til at forme fremtiden for visualisering. Du finder al information om eventet lige her.