Forsstrøm sætter gang i kommunikationsmagien i Media City Odenses pulserende centrum

Odense, 29. august 2023

Forsstrøm er en førende aktør inden for kommunikation med ekspertise i strategisk kommunikation, markedsføring og pressehåndtering.

Vores medlemmer betyder alt for os, og ét af dem er kommunikationsbureauet Forsstrøm. Bureauet har en stærk baggrund med kunder inden for teknologi, produktion og medier og brænder for at omsætte kompleks viden til relevant og forståelig kommunikation. Dette tilføjer værdifuld ekspertise til vores klynge. Ved årets MCO MediaTech Festival samarbejdede Forsstrøm også med os som partner og var repræsenteret på scenen med tv-journalist og kommunikationsrådgiver KARIN CRUZ FORSSTRØM som vært.

“At blive en del af Media City Odense er en fantastisk mulighed for os. Det giver os chancen for at sparre med andre skarpe hoveder i branchen og være med til at skabe synergi og innovation i en allerede blomstrende medieverden. Vores mål er at skabe meningsfuld kommunikation, der gør en forskel, og det glæder vi os til at udforske i klyngen,” siger Lars Cruz Forsstrøm, der er CEO og kommunikationsrådgiver hos Forsstrøm.

Bliv klogere på Forsstrøm her: www.forsstrom.dk