Media City Odense and OB (Odense Boldklub) Enter Collaboration.

Torsdag,  09. november 2023

Together, we do it better.
At Media City Odense (MCO), we love collaboration because we know that everything becomes better and more enjoyable when we do things together. That's why we are thrilled to announce that we are entering into a partnership with OB and OB Media.

– I MCO tror vi på, at de bedste løsninger og mest innovative ideer opstår, når vi arbejder sammen. Vores partnerskab med OB er et udtryk for et ønske om at forene vores kreative og teknologiske styrker med OB’s sportslige passion for på den måde at skabe noget helt særligt for Odense, siger Anne Dyrehauge, der er direktør for Media City Odense. 

Sammen vil vi udvikle nye muligheder for innovation ved at etablere mødesteder, hvor kreative hoveder kan mødes og udveksle ideer. Vi vil iværksætte initiativer, der har til formål at fremme talenter i forbindelse med STARTOB og de innovative start-ups i MCO. Vi vil arbejde målrettet på at skabe tættere forbindelser mellem virksomheder på tværs af forskellige brancher, hvilket vil facilitere samarbejde og vidensdeling. I starten af 2024 kan I se frem til en fredagsbar med et kreativt twist og et forpremiere-arrangement i forbindelse med sæson 2 af ‘En gang Odense altid Odense’ i samarbejde med TV 2 Fyn. Dette er blot en lille smagsprøve på, hvad du kan glæde dig til.

– Det er en fantastisk mulighed for OB og OB Media at indgå i et tæt samarbejde med Media City Odense. Vi ser et enormt potentiale i at kombinere vores styrker med MCO’s ekspertise inden for medietechbranchen. Sammen vil vi skabe nye muligheder og løsninger, der vil styrke både OB og hele byen, siger Rasmus Nejstgaard, der er kommunikationschef hos OB, og fortsætter:  

– Samtidig viser det også, at vi er på rette vej i vores interne udvikling, når et mediefællesskab er interesseret i at starte et samarbejde, og vi glæder os meget til at se, hvor det kan føre os hen. 

Vil du være blandt de første til at få de seneste opdateringer om kommende arrangementer, så skynd dig at tilmelde dig nyhedsbrevet here.. Vil du vide mere om partnerskabet med OB eller ønsker du og din virksomhed at være en del af MCO, så kontakt direktør for MCO, Anne Dyrehauge.