Vi byder et nyt medlem velkommen i vores klynge – Minitech er nu en del af fællesskabet

Odense,  28. februar 2022

Minitech er nyt medlem i Media City Odense, og vi kan med stor begejstring fortælle, at de også vil være en af ​​vores sponsorer til årets MCO MediaTech Festival.

Minitech er en virksomhed, der specialiserer sig i at tilbyde løsninger og udlejning af produktionsudstyr til film- og TV-branchen uanset størrelsen på projektet. Med deres innovative tilgang til teknologi og passion for at skabe løsninger, der gør en forskel, er vi sikre på, at de er en fantastisk tilføjelse til vores fællesskab af kreative og ambitiøse virksomheder.

”Vi værdsætter initiativet omkring vidensdeling og efteruddannelse af medarbejdere, som vi synes har manglet i branchen i mange år,” siger Jakob Poulsen direktør ved Minitech.

Vi ser frem til at arbejde sammen med Minitech og udnytte deres ekspertise til at skabe imponerende og banebrydende projekter på tværs af branchen.  

Hvis du er interesseret i at blive en del af Media City Odense og tage del i spændende projekter og samarbejder, så tøv ikke med at hive fat på direktør Anne Dyrehauge på anne@mediacityodense.dk