Nyheder

Seneste nyt fra Media City Odense og vores samarbejdspartnere

Kolorit Media er nyt medlem i klyngen

Odense, 26. Februar 2024

Vi sætter kolorit på hos MCO 🌈📸🎥

…For vi byder velkommen til 
Kolorit Media, der tilslutter sig klyngen.

Kolorit Media er specialiseret i kreativ medieproduktion herunder produktfoto og -video med et stærkt fokus på design og mad. De lægger stor vægt på den kreative proces for at skabe visuelt indhold, der fanger øjet og fortæller en historie. De brænder for at tilføje ‘’kolorit’’ til tilværelsen.

Ny MCO-direktør med ambition om national medietech-klynge

ODENSE, 15. februar 2023

Michael Jensen, tidligere teknik- og produktionschef på TV 2 Fyn, er ny direktør for Media City Odense fra 1. marts 2024. Han afløser Anne Scheel Nordestgaard Dyrehauge, der fra samme dato tiltræder en ny stilling som direktør for den nystartede Word Festival i Odense.

Studerende på SDU arbejder med rigtige udfordringer fra mediebranchen med faget ‘Serielle Fortællinger – et MakerLab’

Odense, 11. januar 2024

For andet år i træk har studerende på Syddansk Universitet (SDU) fra faget ‘Serielle fortællinger – et makerlab’ arbejdet med at omsætte konkrete udfordringer fra mediebranchen til kreative løsninger. Faget kombinerer serielle formater inden for dokumentar, fiktion og branding med akademisk viden, så de studerende kan skabe konkrete koncepter som svar på de ‘pains’, som brancherepræsentanter fra TV 2 Fiktion, TV 2 Fyn, Radio4 og Nordisk Film har præsenteret.