Nyheder

Seneste nyt fra Media City Odense og vores samarbejdspartnere

Medievirksomheder på tværs af Danmark skaber ny form for efteruddannelse i MCO Academy

Odense, 14. marts 2023

MCO Academy er en ny satsning inden for efteruddannelse og opkvalificering, der skaber målrettet og praksisnær efteruddannelse og opkvalificering til medie- og techbranchen. Bag MCO Academy står Danmarks første medietech-klynge Media City Odense.

Et nyt medlem er ombord i klyngen – velkommen til Minitech

ODENSE, 1. marts 2023

Vi er begejstrede for at kunne meddele, at Minitech er blevet en del af Media City Odense som nyt medlem, og at de samtidig vil fungere som en af vores sponsorer til årets MCO MediaTech Festival.

De første tre talens-fellows er udvalgt

Odense, 28. februar 2023

I samarbejde med Media City Odense har Den Fynske Bladfond netop tildelt deres første Talent-Fellowships til tre ekstraordinære talenter. Ud af en imponerende ansøgerpulje er Rasmus Lauge Hansen, data science-studerende på SDU, samt Katrine Juel Friis og Aida Kokanovic, der skriver speciale i journalistik på RUC, blevet udvalgt til at modtage dette stipendium.

Medieklynge har vokseværk: TV2 Nord bliver en del af Media City Odense

ODENSE, 20. januar 2023

Den regionale tv-station TV2 Nord melder sig ind i medietechklyngen Media City Odense (MCO). Det blev præsenteret på et møde i dag, hvor klyngens direktør Anne Dyrehauge var inviteret til Aabybro for at fortælle medarbejderne på stationen om de nye muligheder, medlemsskabet bringer med sig.