News

Latest news from Media City Odense and our business partners

‘Freshtracks’ tilslutter sig klyngen!

Odense, 25. Juni 2024

Vi er utrolig stolte af at kunne meddele, at klyngen fortsætter med at vokse!  Vi byder derfor velkommen til FreshTracks, en revolutionerende firma som arbejder indenfor skæringspunktet mellem lyd, musik og AI.

Hjertelig velkommen!

VI ER “MADE IN ODENSE”-VERIFICERET!

ODENSE, 10. JUNI 2024

Verifikation og kvalitet – det køber vi ind på her hos Media City Odense. Derfor er vi særligt glade for at meddele, at vi er blevet en del af “Made in Odense”.

Medlemsmøde med lea korsgaard

Odense, 22. oktober 2024

Om at bedrive journalistik til en yngre målgruppe og gøre det til en forretning

Vi har haft det i støbeskeen længe, og nu kan vi endelig melde ud, at ansvarshavende chefredaktør hos Zetland, Lea Korsgaard, gæster Media City Odense, når hun kommer og holder oplæg til vores morgenmøde d. 22. oktober 2024 kl. 9.00-11.00. I denne session tager Lea  os med på satsningen fra tekstbaseret journalistik til “audio først” og fortæller om deres miks af læsersamarbejde, dybdejournalistik og innovativ produktudvikling.

Nyt mco-team på plads

ODENSE, 4. juni 2024

Det er med stor glæde, at vi kan præsentere det nye sekretariat hos Media City Odense, der skal være med til at bygge fremtiden hos MCO. Tre nye stjerner er kommet med ombord med hver deres spidskompetencer og fagområder. Inden længe kan vi byde velkommen til Sissel Vinge Helm-Petersen, vores nye projektleder, som officielt tiltræder stillingen den 29. juli.